September 9, 2014

Bio

Category: Bald Cartoons — admin @ 1:41 pm

Homme /// né en 1979
27 ans /// Ludovic Moulière
+ Bibliographie
Niutsuendo ///
T1. Les Anges
[1998. Editions Mercutio]
T2. La Serre
[1999. Editions Mercutio]
Le fils du père noël ///
T1. Derrière le masque
[1999. Editions Mercutio]
Eternal Midnight ///
T1. Extrême Falling
[2003. Soleil Productions]
Kookaburra Universe ///
T5. Les larmes de Gosharad
[2005. Soleil Productions]
Lilian Cortez ///
T.1 Le mystère du crâne de cristal

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .